تبیان، دستیار زندگی

کارت‌های «آموزش و درمان» به جای یارانه

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در کشورمان بر خلاف برخی از کشورها آموزش و سواد آموزی اجباری نیست،گفـت: در هدفمندی یارانه‌ها می‌توانستیم به جای در اختیار قراردادن پول به افراد، کارت‌های درمان و آموزش به آنها می‌دادیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس
به گزارش تبیان به نقل از خبرگزاری فارس، عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در برنامه پرسشگر با اشاره به روند رو به رشد سوادآموزی در کشور، اظهار داشت: بیش از 70 درصد دانشجویان کشور از خانم‌ها هستند؛ ضمن اینکه باید بدانیم توانایی خواندن و نوشتن تنها بخش کوچکی از سواد است و داشتن مدرک دانشگاهی دلیلی بر باسوادی نیست، بلکه داشتن سواد شامل مفاهیم سواد ارتباطی، مالی و عاطفی است.

وی با بیان اینکه در استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمان افرادی وجود دارند که به دلایل مختلف اجازه حضور دختران خود را در مدرسه را نمی‌دهند، افزود: تربیت مناسب آموزش و تغذیه مناسب از  اهداف سازمان بهزیستی است و باید گفت اکثر کودکان کار افراد و اتباع خارجی هستند.

عزیزی تصریح کرد: در برخی از کشورها آموزش اجباری بوده است اما در کشور ما این موضوع اجباری نیست؛ ضمن اینکه می‌توان در خصوص سوادآموزی راهکارهای مختلفی در نظر گرفت و از جمله آن، موضوع هدفمندی یارانه‌ها است که می‌توانستیم بهتر عمل کنیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: در هدفمندی یارانه‌ها در طرح تحول سلامت، 10 درصد از یارانه‌ها را به وزارت بهداشت اختصاص داده شد؛ البته می‌توانستیم به جای در  اختیار قراردادن پول به افراد، کارت‌های درمان، آموزش و مسافرت را به آنها می‌دادیم.

وی تأکید کرد: دولت در خصوص کسانی که به دلایل اقتصادی و اجتماعی تحصیل نمی‌کنند، مقصر است و باید برای آنها تأمین اعتبار کرده تا این افراد باسواد شوند.
منبع: خبرگزرای فارس